Η εταιρία

Η εταιρία μας AUTO ZOGRAFOS δραστηριοποιείται 32 χρόνια στο χώρο της μπαταρίας και ειδών γενικά αυτοκινήτου. Ξεκίνησε το 1977 ως ατομική επιχείρηση με τίτλο «ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» και δραστηριοποιήθηκε σαν ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Από το 1995 επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην εισαγωγή και χονδρική πώληση όσον αφορά το κομμάτι της μπαταρίας αυτοκινήτου.

 

Το 2000 ιδρύεται η εταιρία Ι. ΖΩΓΡΑΦΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ με αποκλειστική δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία συσσωρευτών παντός τύπου, η οποία από το 2006 μέχρι και σήμερα λειτουργεί με τη νέα επωνυμία Ι. ΖΩΓΡΑΦΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, σε άρτια οργανωμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500τμ στο Χαϊδάρι.

 

Ειδικότερα διαθέτουμε μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων, φορτηγών, σκαφών, επαναφορτιζόμενων SLA και ειδικών μπαταριών τεχνολογίας GEL και AGM. Αντιπροσωπεύουμε και εισάγουμε τις μπαταρίες: SUPER BOHAI, DF, AK, BOHAI power, GB, MONBAT, MZ.

 

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (international standards) και εναρμονισμένα με την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Εγγύηση μας είναι η υψηλή ποιότητα των μπαταριών μας, η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές που παρέχουμε σε όλους τους συνεργάτες μας. Επιπλέον, με την άριστη τεχνική γνώση που διαθέτουμε μπορούμε να δώσουμε λύσεις για όλες τις εφαρμογές μπαταριών παντός τύπου (μηχανοκίνητα οχήματα, φωτοβολταϊκά, σκάφη κτλ).